Diabetikus főzőverseny volt Kecskeméten

2018. szeptember 1.-én került sor a Melinda parkban a második Szent László Lions Diabetesz Főzőversenyre és Családi napra, mely a Kecskeméti Szent László Lions Club és Kecskemét Alsószéktóért Egyesület közös rendezvénye volt. A főzőversenyt – a Lions hagyományokhoz híven - ingyenes szemszűréssel, vércukor és vérnyomásméréssel egészítettük ki.

Kecskeméti Szent László Lions Club másodízben szervezte ezt a jó hangulatú családi rendezvényt, hagyományteremtő céllal, kapcsolódva egy már évek óta több száz főt megmozgató városrészi programhoz Kecskemét Alsószéktón.

Az esemény egyrészt családi nap volt, ahol a lions és leo klubtagok hozzátartozói ismerhették meg egymást, mélyíthették a baráti kapcsolatokat, ugyanakkor a kecskeméti Lions mozgalom nyitott a lakosság felé is, ingyenes egészségügyi szűrésekkel irányítva a figyelmet a már 21 éve folyó tevékenységekre. A szűréseken nem volt megállás, több mint 80 fő egészségügyi vizsgálatát végezték el a klubtagok.

A diabetikus főzőversenyen 13 bográcsban főtt étel, ahol a Kecskeméti Szent László Lions Club szakácsa - Kovács János - fantasztikus birkapörköltjével elhozta a második helyezést.

A hazai Lions klubok idén a szembetegségek és a diabétesz összefüggésére hívták fel a figyelmet, meghirdetve a legdiabetikusabb étel külön díjat a versenyzők között, melyet dr. Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója adott át.


Képgaléria

Hír kategóriák

 

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Csányi János krt. 1-3.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba