Karácsony az Értelmi Sérültek Nappali Ellátásánál

2018. december 19-én az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása Karácsonyi ünnepségére kapott meghívást a kecskeméti Szent László Lions Club.

Az ünnepségre hónapok óta készültek a szereplők, nagyon megható, kedves műsorral lepték meg a közönséget, akik egész évben önkéntes munkájukkal vagy anyagi segítséggel álltak az intézményben gondozottak mellé.

A lions klub tagjai természetesen, mint évek óta, most sem mentek üres kézzel, gyümölcsöt vittek az ünnepi ebédhez, valamint egy könyvet a klub által finanszírozott őszi MagánZoo-ban tett látogatás emlékére.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Csányi János krt. 1-3.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba