Csapatépítő és érzékenyítő táborban a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai

2019. március 8-10. között a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai a Cserkeszőlői Réman Üdülőben tartottak tréninget, melynek harmadik napján a Magyarországi Leo Szövetség vezetőségét is vendégül látták. A csapatépítő és érzékenyítő táborban számtalan programon (többek között vak reggelin) vehettek részt a fiatalok.

A tábor programja:

1 nap:

      Érkezés, du. 5 óra vacsora, majd érzékenyítő egymást megismerő, közösségépítő játékok

2 nap:

      Délelőtt érzékenyítő játékok, vakok, mozgáskorlátozottak, autisták életének megismerésére, korlátaik átélésére, velük való kommunikációra. 

      Délután múzeumlátogatás Kunszentmártoni helyismereti gyűjteményben, séta a Körös parton, cukrászda, majd vissza Cserkeszőlőre fürdőzés.

      Este közösségépítő és kommunikációs, mozgásos játékok

3 nap:

      Vak reggeli, majd az Országos Leo Szövetség vezetőségének előadása a szövetség felépítéséről és munkájáról.

      Közös kirándulás Szarvasra, ebéd, majd a Mini Magyarország megtekintése az Arborétum-ban. A tábor értékelése, jövőbeni tervek, feladatok.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

 

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Csányi János krt. 1-3.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba