Hírek, aktualitások: Általános

Ünnepélyes táblaavatás a Kecskeméti Szent László Lions Clubban 2019. március 14. 12:00 Ünnepélyes táblaavatás a Kecskeméti Szent László Lions Clubban

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2019. március 14-én, csütörtökön ünnepélyesen felavatta az általa létrehozott Aamori park névtáblájának feliratát. Az eseményen részt vettek a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai is. Ma a park már több mint 50 fával büszkélkedhet. Reméljük, hogy az így elültetett fák virágszirmai sok kecskemétinek hoznak majd szerencsét és boldogságot!

bővebben arrow_forward
Küzdelem, sok nevetés és egymás segítése jellemezte a II. Oroszlán Kupát 2019. március 14. 08:00 Küzdelem, sok nevetés és egymás segítése jellemezte a II. Oroszlán Kupát

A Kecskeméti Szent László Lions Club, fiataljai a Kecskeméti Szent László Leo Club, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Intézményével közösen, kecskeméti és Bács-Kiskun megyei értelmi fogyatékosokkal foglalkozó intézmények gondozottai számára szervezett csapat sportversenyt.

bővebben arrow_forward
Farsangi forgatag a Mosoly Klubban 2019. február 16. 14:00 Farsangi forgatag a Mosoly Klubban

A 2019. február 16-i, farsangi Mosoly Klubot, melyet a szokott helyen a Margaréta u. 2. sz. alatt tartottak, ahogy az ilyenkor télvégén szokás, maskarás felvonulás színesítette. A farsangi jelmezes bemutatkozásokat tombola követte, ennek ajándékait a Kecskeméti Szent László Lions Club és önkéntesei ajánlották fel, a tombolából befolyó összeggel támogatva a havi rendszerességű klubot.

bővebben arrow_forward
Pótszilveszter a Mosoly klubban 2019. január 19. 14:00 Pótszilveszter a Mosoly klubban

2019. január 19-én, szombaton felforrósodott a hangulat a pótszilveszteri, újévköszöntő Mosoly klubban, mely rendezvény szervezéséből most is aktívan kivette a részét a Kecskeméti Szent László Lions Club és önkéntes fiataljai, a leok. Az év első zenés klubdélutánján közel 100 fő vett részt.

bővebben arrow_forward
Diabetikus ételosztás a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottainak 2018. szeptember 15. 11:15 Diabetikus ételosztás a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottainak

A kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központtal való együttműködés keretében 2018. szeptember 15-én a Kecskeméti Szent László Lions Club újra megvendégelte a népkonyha elesettjeit. A hétfői egészségügyi szűrés és diabeteszről szóló prevenciós előadás folytatásaként a lions tagok a leok közreműködésével, 120 adag diabetikus ebédet szolgáltak fel a sorban álló szegényeknek.

bővebben arrow_forward
Diabetikus főzőverseny volt Kecskeméten 2018. szeptember 02. 08:00 Diabetikus főzőverseny volt Kecskeméten

2018. szeptember 1.-én került sor a Melinda parkban a második Szent László Lions Diabetesz Főzőversenyre és Családi napra, mely a Kecskeméti Szent László Lions Club és Kecskemét Alsószéktóért Egyesület közös rendezvénye volt. A főzőversenyt – a Lions hagyományokhoz híven - ingyenes szemszűréssel, vércukor és vérnyomásméréssel egészítettük ki.

bővebben arrow_forward
Nyári hangulat a Mosoly Klubban 2018. június 30. 14:00 Nyári hangulat a Mosoly Klubban

Június a naptári nyár első hónapja, ami természetesen nem múlhatott el a havi rendszerességgel megrendezendő Mosoly Klub délutánja nélkül. A klubdélutánt ezúttal 2018. június 30-án tartották, ahol ismét találkozhattak a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és a Leo Club fiataljai az értelmileg sérült gyerekekkel és felnőttekkel.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba