Hírek, aktualitások: Általános

Diabetikus ételosztás a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottainak 2018. szeptember 15. 11:15 Diabetikus ételosztás a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottainak

A kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központtal való együttműködés keretében 2018. szeptember 15-én a Kecskeméti Szent László Lions Club újra megvendégelte a népkonyha elesettjeit. A hétfői egészségügyi szűrés és diabeteszről szóló prevenciós előadás folytatásaként a lions tagok a leok közreműködésével, 120 adag diabetikus ebédet szolgáltak fel a sorban álló szegényeknek.

bővebben arrow_forward
Diabetikus főzőverseny volt Kecskeméten 2018. szeptember 02. 08:00 Diabetikus főzőverseny volt Kecskeméten

2018. szeptember 1.-én került sor a Melinda parkban a második Szent László Lions Diabetesz Főzőversenyre és Családi napra, mely a Kecskeméti Szent László Lions Club és Kecskemét Alsószéktóért Egyesület közös rendezvénye volt. A főzőversenyt – a Lions hagyományokhoz híven - ingyenes szemszűréssel, vércukor és vérnyomásméréssel egészítettük ki.

bővebben arrow_forward
Nyári hangulat a Mosoly Klubban 2018. június 30. 14:00 Nyári hangulat a Mosoly Klubban

Június a naptári nyár első hónapja, ami természetesen nem múlhatott el a havi rendszerességgel megrendezendő Mosoly Klub délutánja nélkül. A klubdélutánt ezúttal 2018. június 30-án tartották, ahol ismét találkozhattak a Szent László Lions Club tagjai és a Leo Club fiataljai az értelmileg sérült gyerekekkel és felnőttekkel.

bővebben arrow_forward
Tavaszköszöntő Mosoly Klub 2018. április 21. 14:00 Tavaszköszöntő Mosoly Klub

Minden hónapban nagy várakozás előzi meg a résztvevők részéről a Mosoly Klub délutáni programját, mely ezúttal 2018. április 21-én került megrendezésre a tavasz köszöntése jegyében. A Szent László Lions Club és a Leo Club tagjai ismét egy jóhangulatú délutánt töltöttek el az értelmileg sérült gyerekekkel és felnőttekkel.

bővebben arrow_forward
Értelmi fogyatékosok számára rendezett megyei sportversenyt a Szent László Lions Club 2018. április 07. 09:00 Értelmi fogyatékosok számára rendezett megyei sportversenyt a Szent László Lions Club

2018. április 6-án 6 város 12 csapat 200 versenyzője érkezett a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokába, ami helyt adott a Kecskeméti Szent László Lions Club és az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye (ismertebb nevén ÉNO) első közös megyei sportversenyének, ahol a megyei értelmi fogyatékos intézményekből érkező vendégek mérték össze ügyességüket triciklizésben, frizbi dobásban, kosárlabdában és más izgalmas számokban.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Csányi János krt. 1-3.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba